Seura

Hallitus

Seura

Freestyleseura Moebius ry on vuonna 1980 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva, perinteikäs freestyleseura. Seuran tavoitteena on tarjota jäsenilleen laadukasta toimintaa, haasteita, elämyksiä ja mukavaa yhdessäoloa freestylehiihdon parissa. Lisäksi seuramme tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden menestyä sekä kansallisen että kansainvälisen tason freestylekilpailuissa.


Moebius on Ski Sport Finland ry:n jäsenseura joka organisoi sekä harrastus- että kilpailutoimintaa freestylehiihdon kaikissa kilpailulajeissa kysynnän mukaan: ski slopestyle, ski halfpipe, big air kumparelasku sekä skicross.


Seuramme järjestää liikuntapainotteista toimintaa ympäri vuoden sekä säännöllistä lajiharjoittelua talvikaudella Sipoon Talmassa ja Espoon Serenassa. Lisäksi pyrimme järjestämään mahdollisuuksien mukaan valmennus- tai kilpailutoimintaa lähialueen muissa hiihtokeskuksissa sekä Sappeella ja Rukalla.


Hallitus

Seuran sääntömääräinen vuosikokous, joka kokoontuu syksyisin, ennen talvikauden aloitusta, valitsee seuran puheenjohtajan sekä hallituksen jäsenet seuraavalle kaudelle.


Moebiuksen hallitus kaudella 2018-2019:


Hallituksen puheenjohtaja: Jouni Pöytäkivi

Hallituksen varsinaiset jäsenet: Lotti Kajander-Sallinen, Antti Kärävä, Kaj Möttönen, Kimmo Räisänen ja Mikael Skytt.

Hallituksen varajäsenet: Henri Koskelainen, Lassi Nyyssönen ja Jari Savolainen.


Rahastonhoitaja: Tarja Cedercreutz