Seura

Hallitus

Valmentajat

Seura

Freestyleseura Moebius ry on vuonna 1980 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva, perinteikäs freestyleseura. Seuran tavoitteena on tarjota jäsenilleen laadukasta toimintaa, haasteita, elämyksiä ja mukavaa yhdessäoloa freestylehiihdon parissa. Lisäksi seuramme tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden menestyä sekä kansallisen että kansainvälisen tason freestylekilpailuissa.


Moebius on Ski Sport Finland ry:n jäsenseura joka organisoi sekä harrastus- että kilpailutoimintaa freestylehiihdon kaikissa kilpailulajeissa kysynnän mukaan: ski slopestyle, ski halfpipe, big air kumparelasku sekä skicross.


Seuramme järjestää liikuntapainotteista toimintaa ympäri vuoden sekä säännöllistä lajiharjoittelua talvikaudella Sipoon Talmassa ja Espoon Serenassa. Lisäksi pyrimme järjestämään mahdollisuuksien mukaan valmennus- tai kilpailutoimintaa lähialueen muissa hiihtokeskuksissa sekä Sappeella ja Rukalla.


Freestyleseura Moebius ry on Ski Sport Finlandin seuraluokittelussa ollut nyt neljä vuotta peräkkäin Suomen freestyleseurojen ykkönen. Seuraluokittelu perustuu edellisen kauden toimintaan ja siinä huomioidaan mm. harrastajamäärä, oheistoiminta sekä seuran kilpailijoiden menestys kisoissa.

Hallitus

Seuran sääntömääräinen vuosikokous, joka kokoontuu syksyisin, ennen talvikauden aloitusta, valitsee seuran puheenjohtajan sekä hallituksen jäsenet seuraavalle kaudelle.


Moebiuksen hallitus kaudella 2017-2018:


Hallituksen puheenjohtaja: Jouni Pöytäkivi

Hallituksen varsinaiset jäsenet: Lotti Kajander-Sallinen, Kaj Möttönen, Kimmo Räisänen, Jari Savolainen ja Mikael Skytt.

Hallituksen varajäsenet: Ninni Ratinen, Ville Salmi ja Pasi Wallenius.


Rahastonhoitaja: Tarja Cedercreutz


Valmentajat

Vastuuvalmentaja ja valmennuksen koordinointi: Henri Koskelainen, puh. 040 827 3250, hkoskelainen(at)gmail.com


Valmentajina toimivat mm. Iivari Heikkilä, Aleksi Laitinen, Mikael Skytt, Oskar Skytt, Paul Skytt, Tuomas Vaalisto